Facts About نقد سریال حشاشین Revealed

مرثیه‌ای برای ممنوعیت حشاشین در ایران

بر اساس همین اختلاف جانشینی بود که جامعه اسماعیلیه به دو جناح نزاری و مستعلی تقسیم شد.

چند قسمت اش دیدم سریال جالبی برخلاف خیلی از سریال ها که ایرانی هارو با چهره سیاه یا مثل هندی ها نشان میده اصلا نیست(حداقل توی این موارد رعایت شده خداروشکر)فقط نمیدونم چقدر داستان سریال با واقعیت نزدیک ولی در کل ارزش دیدن داره حداقل بعد دیدن سریال آدم کنجکاو میشه یک جست و جویی راجب این گروه انجام بده ببین در گذشته ایران چه اتفاقات و تفکراتی حضور داشته

این مسئله می‌تواند باعث کاهش درک و درستی از تاریخ و شخصیت اصلی سریال شود و برخی از بینندگان را از تجربه‌ی بهینهٔ تماشای آن باز دارد.

آقای دفتری می‌گوید اسماعیلیان مبدع ترور نبودند و سوابق نزاری ها نشان می‌دهد که در طول ۳۴ سال سلطنت حسن صباح کمتر از ۵۰ ترور توسط این گروه انجام شده است.

فیسبوک توییتر لینکداین پینتریست واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری با ایمیل چاپ

مورخان، تصرف قلعه الموت در سال ۱۰۹۰ توسط حسن صباح را به عنوان لحظه تأسیس دولت اسماعیلی نزاری نقد سریال حشاشین می‌دانند. این قلعه که در سراسر ایران و شام شناخته‌شده بود به مدت ۱۸۳ سال در برابر همه دشمنان، از رقبای اسلامی گرفته تا صلیبیون مسیحی، مقاومت کرد.

کاربری به نام نصیر نوشت: افسوس برای این سرزمین که عاشقی عمر خیام به دختر سمرقند را، سیاست و کیاست نظام الملک را، صوفی گری امام محمد غزالی را، زیبایی اصفهان و ری و نیشابور را در اثری از صنعت فیلم و سریال مصر آنهم به زبان عربی باید دید. کاربری به نام هرمز نوشت: مصری‌ها با کمک آمریکایی‌ها سریال حشاشین، داستان زندگی حسن‌صباح رئیس فرقع باطنی را ساخته‌اند و کم مانده ۳یاردبستانی، خواجه‌نظام‌الملک عمرخیام و حسن صباح را از نامداران عرب معرفی کنند.

مارکو پولو سیاح ونیزی، به او عنوان «پیرمرد کوهستان» داد و او با این اسم در تاریخ ماندگار شد.

گروه اسماعیله نیز از انشعاب مصون نماند و با فوت امام هجدهم اسماعیلی در سال۱۰۹۴، که هشتمین خلیفه امپراتوری فاطمی مستقر در قاهره هم بود، انشعاب دیگری صورت گرفت واسماعیلیه به دو جناح نزاری و مستعلی تقسیم شد و از اینجاست که حسن صباح، وارد داستان می‌شود.

توضیح تصویر، صحنه‌ای از سریال حشاشین که قلعه الموت را نشان می‌دهد

در نتیجه، «حسن که از امامت نزار در ایران دفاع می‌کرد، روابط خود را با قاهره و دولت فاطمی که از برادر کوچک‌تر نزار حمایت می‌کرد، قطع کرد، و دولت و جامعه اسماعیلی نزاری را پایه گذاشت».

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دفتری می‌گوید در منابع اسلامی آن دوران چنین چیز‌هایی نمی‌یابیم؛ در حالی که آن‌ها شاید حتی از صلیبیون هم نسبت به اسماعیلیان دشمنی بیشتری داشتند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Facts About نقد سریال حشاشین Revealed”

Leave a Reply

Gravatar